Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 191 kJ / 1 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,11 g |
| Tuky | 68,62 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 748 mg |
| Sodík | 3,46 g |
| Sůl | 8,17 g |
| Sacharidy | 175,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9jY
Moje poznámka
Jednoduchý zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9jY
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák se smetanou,
lada hruska zapeceny kvetak,
květák s vajíčkem,
zapečený květák ládi hrušky,
lada hruška květak,
květák podle ládi hrušky,
kvetak s vajicky,
zapečený květák,
květák se smetanou,
zapeceny květak s vejci,
zapečený květák láďa hruška,
zapečený květak s vajičkem,
láďa hruška a jeho recepty kvetak v sekane,
dobry obed z kvetaku,
květák,
zapečený květák podle hrušky,
jednoduchý recept na květák,
květák se sýrem podle ládi hrušky,
kvetak jednoduchy recept,
zapečeni květák
Suroviny:
květák,
brambory,
salám šunkový,
sýr eidam,
vejce,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (8)
A šup tam s bodem
Děkuji za připomenutí, dobrý tip na téměř bezmasý oběd