Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,34 g |
Tuky | 42,59 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 695 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 100,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wz8x
Moje poznámka
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wz8x
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 6 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 37 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 40 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 1 hodinou
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 2 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 4 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 7 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná kuřecí prsíčka,
brambora nadivana,
kachní prsíčka nadívaná,
videorecepty nadívané brambory,
kruti rolka s artycoky a rajcaty,
kuřecí prsíčka nadívaná,
nadívané kuřecí prsíčka,
kureci prsa nadivan mrkvi,
nadivaná kuřecí stehna láda hruška,
štouchané brambory s kokosovým,
krůtí prsíčka stouchany brambor,
nadívaný kuřecí prsíčka,
nadívané kuřecí prsíčka videorecept,
kuřecí prsíčka podle ládi hrušky
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
sůl,
pepř,
brambory,
máslo,
pažitka,
rohlík grahamový,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
petrželka
Komentáře (4)