Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 895 kJ / 4 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
Tuky | 126,10 g |
Vláknina | 32,73 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 788,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Y5
Moje poznámka
Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Y5
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 22 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 43 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 13 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 13 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
řezy s rebarborou,
syrová rebarbora,
je rebarbora jedovatá,
buchta se zázvorem,
vlacne rezy,
kefír rebarbora,
moučník se zázvorem,
rebarborová buchta se zázvorem,
vláčná rebarborová buchta,
rebarborová buchta vláčná,
rebarbora jedovatá,
rebarborovy koláč se zazvorem,
rebarbora, řezy,
vlacna buchta s rebarborou,
moučníky se zázvorem,
rebarbora kolac zazvor,
vlacnabuchta s rebarborou,
rebarbora kefír,
vláčná buchta z rebarbory,
kefir rebarbota
Suroviny:
rebarbora,
cukr třtinový,
vejce,
kefír,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
skořice,
zázvor
Komentáře (15)
Mám v plánu toto udělat na víkend
U nás je akorát problém,když už náhodou peču něco sladkého,tak si vezmu kousek a zlatoušek pak zbytek dojídá 4dny
No, měla jsem ho asi tak jako na litý perník, tzn. takové, aby se dalo hezky rozetřít po plechu, ale ne zase úplně tekuté...nevím, jak to popsat