Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,28 g |
Tuky | 37,68 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 6,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Moje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Nejnovější recepty
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 45 minutami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 2 hodinami
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lokše
Lilijuli před 26 minutami
Mokrý koláč s ovocem
malipi před 33 minutami
Cheesecake
Barča Holubová před 1 hodinou
Vepřové řízky v zelném těstíčku
Fijajda před 1 hodinou
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 3 hodinami
Zelné placky se sýrem
Matea před 13 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 13 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 15 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 15 hodinami
Tématické fráze:
špecle recepty,
špecle recept,
špecle s omáčkou,
špecle,
jak se dělají špecle,
recept na specle,
recept specle,
špecle po tyrolsku,
pravé špecle,
kapary wikipedie,
recepty špecle,
špecle foto,
špecle lidl,
recepty na špecle,
co jsou specle,
spercle recepty,
špecle -recepty,
špecle s hříbky,
www majka 57,
recepty italské kuchyně
Suroviny:
maso mleté,
olej olivový,
cibule,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
koření chilli,
koření italské,
omáčka sojová,
bazalka čerstvá,
olivy,
žampióny,
rajče,
sýr,
špecle
Komentáře (22)
Nevím,jak v Bavorsku,nebo jinde dělají špecle,ale já dělávám z mouky,vajec a mléka(vody).Pokud dělám gnocchi,tak základ je mouka a vařené brambory
Bodík dávám, jen si to budu muset pro sebe přejmenovat