Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 272 kJ / 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 80,27 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 846 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Moje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou naplní
Přidáno před 58 minutami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 14 minutami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 40 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 1 hodinou
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 3 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 3 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 7 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vařená makrela,
polévka z uzené makrely,
vyprostovak,
vyprošťovak recept,
polevka z makrely,
polevky z z makrely,
makrela v majoneze,
jak šmakuje moravskoslezsko vyproš´továk,
domaci vyprostovak,
jak šmakuje moravskoslezsko recepty,
blansirovana makrela,
polévka z uzené mykrely,
jak šmakuje moravskoslezsko vyprošťovák,
makrela recepty,
majda na makrely,
vařená makrela salát,
vyprostovak domaci recept,
jak šmakuje moravskoslezsko rybi recepty,
salát z uzené makrely z pořadu jak šmakuje moravskoslezsko,
vařená makrela ve studene kuchyni
Suroviny:
makrela uzená,
okurky sterilované,
majonéza,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
cibule,
mrkev,
hrášek sterilovaný,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (3)