Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 272 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 80,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Moje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 17 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 1 hodinou
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 1 hodinou
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 12 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 12 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 14 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 14 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 16 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 18 hodinami
Tématické fráze:
vařená makrela,
polévka z uzené makrely,
vyprostovak,
vyprošťovak recept,
polevka z makrely,
polevky z z makrely,
makrela v majoneze,
jak šmakuje moravskoslezsko vyproš´továk,
domaci vyprostovak,
jak šmakuje moravskoslezsko recepty,
blansirovana makrela,
polévka z uzené mykrely,
jak šmakuje moravskoslezsko vyprošťovák,
makrela recepty,
majda na makrely,
vařená makrela salát,
vyprostovak domaci recept,
jak šmakuje moravskoslezsko rybi recepty,
salát z uzené makrely z pořadu jak šmakuje moravskoslezsko,
vařená makrela ve studene kuchyni
Suroviny:
makrela uzená,
okurky sterilované,
majonéza,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
cibule,
mrkev,
hrášek sterilovaný,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (3)