Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,79 g |
Tuky | 217,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 626,70 g |
Postup přípravy
Žloutky a cukr třít do pěny pomalu přidat obě mouky a prášek do pečiva a z bílku sníh ..... vmíchat olej a nakonec vodu vlét na plech a dát ovoce (dle vlastníko výběru ) a žmolenku
Zveřejněno 4. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Moje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 9 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
miryg13 před 21 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 2 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 5 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 5 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na kolac,
jak správně třít do pěny,
jak spravne udelat zmolenku,
jak udělat správně žmolenku,
delame zmolenku na kolac
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
cukr krystal,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
mouka hrubá,
cukr
Komentáře (9)