Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,97 g |
| Tuky | 8,17 g |
| Vláknina | 22,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 266,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s mátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7rB
Moje poznámka
Špagety s mátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7rB
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 12 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 21 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 1 hodinou
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty s mátovou omáčkou,
hovězí maso s mátovou omáčkou,
špagety s šafranem,
omáčka na špagety recepty,
špagety šafrrán,
kuřecí s mátovou omáčkou,
maso s mátovou omáčkou,
hovězí s mátovou omáčkou,
recept s mátovou omáčkou,
recepty omáčky k přednímu hovězímu masu
Suroviny:
těstoviny špagety,
cibule červená,
šafrán,
parmazán,
olej olivový,
máta čerstvá
Komentáře (5)
Jinak mátovku máme rádi, dělám ji k přednímu hovězímu s bramborem, nebo jí přelévám zmrzku - tu je příprava samozřejmě trochu jiná