Grilování zeleniny
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Syrová zelenina na grilu byla pro nás tvrdá a není tak chutná. Po této se jen zapráší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2015 22:10
Kdyz griluji zeleninu, polozim ji na rost grilu, bez predvarovani a pouzivani tacku. Mrazenou zeleninu bych nikdy nedavala na gril, maximalne uvarila na pare, ci rychle oblansirovala ve vode. Naopak, treba cerstve lilky a cukety, predem nasolone a nechane alespon pul hodiny vypotit, lze po ugrilovani a naslednem vychlazeni velice dobre zamrazit, protoze obsahuji malo vody a po rozmrazeni jsou temer jako cerstve ugrilovane.
27. 5. 2015 20:52
Nechci nikomu vnucovat mou zkušenost, takto grilovanou zeleninu vyžadují naši mladí a že jich máme. Dokonce chutná i manželovi, který o zeleninu nestojí.Musí se to umět, přesně vychytat doby, to pečení je skutečně rychlé,Stačí 2 lžíce vody u čerstvé zeleniny, u mražené žádnou nedávám a zelenina do sebe pod poklicí nasákne vůni bylinek. Kouř z grilu také až tak zdravý není, takže zeleninu pouze zatáhne, opeče do křupava a lehce provoní. Nestihne ji vysušit. Určitě jste dobrá kuchařka, máte zájem !
27. 5. 2015 19:48
Já nechci nějak zpochybňovat recept, ale zeleninu z grilu jsem nikdy neměla tvrdou nebo málo chutnou. Musí se grilovat zvolna, aby stihla změknout tak akorát a dobře ji ochutit, např. bylinkami. Pak nemá chybu a jakékoliv předpékání a předváření je podle mne zbytečné
25. 5. 2015 13:37
Zelenina po takejto úprave je skutočne výborná, chrumkavá, v žiadnom prípade nie mäkká. Da som si baklažán, cuketu, špargľu, jarnú cibuľku a zemiaky. Výborné. Díky za recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 59 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 1 hodinou
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Fit salát
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 22 minutami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 2 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 11 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jde se grilovat! Na delší párty u grilu počítejte se 400 g masa na dospělou osobu, hodí se i klobásky a nezapomeňte ani na vegetariány
Zelenina během grilování získá na atraktivitě. Jak ji grilovat, abychom si vždy pochutnali
Jak to bylo, šéfe? Pohlreich házel hlášky na Moravě. Oslňte strávníky květákovou polévkou s tvarůžky
Další recepty
Tématické fráze: grilování zeleniny grilovaná zelenina z trouby grilovaná mražená zelenina zelenina do trouby zelenina z trouby mražená zelenina na grilování grilování zelenina grilovani mrkve grilovaná mražena zelenina recept mražená grilovaná zelenina grilovaná zelenina top recepty recepty na grilování grilování mražené zeleniny mrazena zelenina na gril recepty pro troubu grilování recepty grilovaná zelenina zelenina na gril grilovana zelenina mražená zelenina na grilu grilování mrkev
Suroviny: směs zeleninová, mrkev, paprika čerstvá červená, cuketa, celer, brambory
Grilování zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Jj
4 názory