Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,97 g |
Tuky | 8,17 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 266,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s mátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7rB
Moje poznámka
Špagety s mátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7rB
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 22 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 23 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty s mátovou omáčkou,
hovězí maso s mátovou omáčkou,
špagety s šafranem,
omáčka na špagety recepty,
špagety šafrrán,
kuřecí s mátovou omáčkou,
maso s mátovou omáčkou,
hovězí s mátovou omáčkou,
recept s mátovou omáčkou,
recepty omáčky k přednímu hovězímu masu
Suroviny:
těstoviny špagety,
cibule červená,
šafrán,
parmazán,
olej olivový,
máta čerstvá
Komentáře (5)
Jinak mátovku máme rádi, dělám ji k přednímu hovězímu s bramborem, nebo jí přelévám zmrzku - tu je příprava samozřejmě trochu jiná