Suroviny
Porce: 5-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 142 kJ / 751 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,68 g | 
| Tuky | 31,06 g | 
| Vláknina | 3,00 g | 
| Cholesterol | 331 mg | 
| Sodík | 176 mg | 
| Sůl | 0,36 g | 
| Sacharidy | 73,70 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Moje poznámka
					
				
Domácí fettuccine v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EEx
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 46 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							fetuciny, 
						
						
							domácí výrobky z rajčat, 
						
						
							domaci rajcatova omacka, 
						
						
							domácí omáčka z rajčat, 
						
						
							domácí rajčatový protlak, 
						
						
							fettuccine recept, 
						
						
							fettuccine testo, 
						
						
							fetucinne, 
						
						
							těsto na fettuccine, 
						
						
							domácí rajčatové omáčky, 
						
						
							těsto na fetuçiny, 
						
						
							recept fetučiny, 
						
						
							omáčka na těstoviny domácí výroba, 
						
						
							co je to fettuccine, 
						
						
							recept na domácí rajčatový protlak mixer, 
						
						
							recept na domácí fazole v rajčatové omáčce, 
						
						
							domácí výroba chilli omáčky, 
						
						
							fetucviny, 
						
						
							domácí fetuccuny, 
						
						
							omáčka na fetuciny recept
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							olej, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							maso mleté, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							sýr
						
					
	
			
	
	
Komentáře (19)
Na sníh mám takový plochý rovný nástavec, nejen na sníh, ale i na rozetření třeba žloutků do hladka. I když tam je pak ještě podobný nástavec s otvůrky na napěnění, ale to jde pomaleji.
Máš pravdu, že záleží na výrobci, jak si to pojmenuje, jenže právě, pak si to zafixuješ podle svého.
Je pravda,že v dnešní době je hodně druhů mixérů a robotů,ale já být začátečník ve vaření,asi bych také použila ten obyčejný mixér
Bylo by fajn,kdyby autorka rcp raději ten mixér přepsala
Jinak recept,jako takový se mi líbí