Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 552 kJ / 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 9,60 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Moje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 18 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka
Sahula před 3 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 3 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 5 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 8 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 8 hodinami
Tématické fráze:
vyroba tatarky,
tatarka z Majolky®,
tatarka z jogurtu,
domácí Majolka®,
tatarka recept,
domácí Majolka® video,
domácí majonéza podle polreicha,
tatarka,
recept tatarka,
jak vyrobit tatarku,
jak udělat tatarku,
jogurtová tatarka,
jak se dela tatarka,
recept na tatarku,
tatarka podle polreicha,
domácí majonéza recept,
tatarka bez vajec,
domácí Majolka® recept,
výroba Majolky®,
domácí tatarská omáčka
Suroviny:
smetana zakysaná,
hořčice,
sůl,
pepř,
okurky sterilované
Komentáře (7)