Zelňáky s uzeným masem na grilu
Zelňáky s uzeným masem na grilu jsou originální pochoutkou, která spojuje tradiční české chutě s letní grilovací atmosférou. Základ tvoří mleté vepřové maso, kysané zelí a uzenina, které se na grilu promění v křupavé placičky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 193 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,60 g |
| Tuky | 25,60 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňáky s uzeným masem na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV0p
Moje poznámka
Zelňáky s uzeným masem na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV0p
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 1 hodinou
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 2 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 7 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 7 minutami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 12 minutami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 12 minutami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 29 minutami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 32 minutami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 39 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 47 minutami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 58 minutami
Brokolicová polévka
KetyHu před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 2 hodinami
Tématické fráze:
zelnaky z mletého masa,
zelnak s z mletého masa,
zelnaky z mleteho masa a uzeneho
Suroviny:
maso vepřové mleté,
zelí kysané,
maso uzené,
smetana na vaření,
strouhanka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (3)