Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 789 kJ / 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,28 g |
Tuky | 28,95 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 24,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Moje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 13 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 2 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná na žampionech,
roštěnky na žampionech,
pravá roštěná,
příprava žampionů,
roštěná v pomalém hrnci,
pravá roštěná recept,
hovězí roštěná se žampiony,
hovězí na žampionech,
příprava roštěné,
na zampionech,
zampiony priprava,
hovězí roštěnky na žampionech,
rostenka na zampionech,
vepřova roštěna na žampionech,
vepřové roštenky na žampionech,
roštěnky se zampiony,
recepty roštěná,
něco na žampionech,
hovězí roštěná žampiony,
hovězí na žampionech v pomalém hrnci
Suroviny:
roštěná hovězí,
žampióny,
cibule,
smetana,
bujón hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (20)
je vidět,že tě PH opravdu zaujal a to je dobře,jen tak dál.
Cibuľu preto osmažím zvlášť na panvici a dávam do PH. Ona aj po uvarení v PH ostáva nerozvarená, chrumkavá a ja to nemám rada. Preto ju nepridávam hneď na začiatku varenia do PH s ostatnými surovinami.