Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 010 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,38 g |
Tuky | 131,87 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,75 g |
Sůl | 11,60 g |
Sacharidy | 45,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sloní mlsanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2M
Moje poznámka
Sloní mlsanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2M
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
sloní žrádlo recept,
sloní žrádlo se sýrem,
pomazánky na chlebíčky sloni zradlo,
sýrové sloní žrádlo,
sloní pomazánka,
sloní mls,
pomazánka sloní,
sloní žrádlo pomazánka na chlebíčky,
sloní žrádlo že spekacku,
pomazánka sloní mls,
vlašáková pomazánka na chlebíčky,
sloní mls na chlebíčky,
recept na javořický točený,
salát sloní mls,
sloni zradlo,
pomazánka na chlebíčky recept,
pomazánka na chlebíčky sloní mls,
lehká majonéza,
sloní žrádlo na chlebíčky,
mls na chlebicky
Suroviny:
ocet,
kečup sladký,
hořčice,
olej,
cibule,
špekáček,
párky,
okurky sterilované,
majonéza,
pepř
Komentáře (4)