Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 327 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,69 g |
Tuky | 12,70 g |
Vláknina | 9,74 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panganus na pórku s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ64
Moje poznámka
Panganus na pórku s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ64
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionové placičky s nivou
Panova před 3 minutami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 12 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 1 hodinou
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 2 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 3 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 4 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 5 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
ryba na porku,
panganus ryba,
ryba panganus,
rozmražení ryby,
uprava porku,
pangas porek,
ryba v porku,
pangasius na porku,
ryba s porkem,
vareni panganus,
jak dlouho se dusí panganus,
pangasius s houbama,
panganus na zelenině,
ryba porek rajcata,
pangas s porkem,
veprove na porku a rajčaty,
recept ryba panganus,
panganus řizek,
pangas s pórkem a rajčaty,
postup ryb recept panganus
Suroviny:
pangasius,
pórek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
česnek,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
koření provensálské,
máslo,
sůl
Komentáře (5)
Jo a když rybu vyndám z mrazáku, tak jí opláchnu studenou vodou, tím se roztaví ty ledové krusty a pak jí dost vysuším( dám do čisté utěrky a nechám jí tam než si připravím ostatní suroviny)