Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panganus na pórku s rajčaty

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

30. 11. 2009 13:48

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 327 kJ / 317 kcal
Bílkoviny8,69 g
Tuky12,70 g
Vláknina9,74 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy38,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další improvizace, která chutná a příště chci vyzkoušet ještě s houbama.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

30. 11. 2009 15:46

Jani, ona ta zakysaná žádnou šťávu neudělá, ta se jen připeče na pangasa jako krusta a současně se to jí s rybou a má to opravdu výbornou chuť;-)a nemysli si, ona se ta šťáva ze zeleniny a ryby vypaří při tom dušení v troubě a zbyly by tam jen oškvarky, my ke všemu máme rádi nějakou tu šťávičku, suché věci nám nejedou, snad jen řízky;-):-D
Jo a když rybu vyndám z mrazáku, tak jí opláchnu studenou vodou, tím se roztaví ty ledové krusty a pak jí dost vysuším( dám do čisté utěrky a nechám jí tam než si připravím ostatní suroviny):-!

pipre

30. 11. 2009 15:18

Tak já, pokud upravuji rozmraženou rybu, tak ji ještě ubrouskem vysuším a pak kořením, takže vody tam tolik není :-) A na šťávičku při dopečení na 15 minut bych trochu vody dala i já, přestože tam dám zakysku. Ta je ostatně nahoře:-):yes::yes:2.

Lusinda79

30. 11. 2009 14:22

Pangasius je dobrá rybka, já jsem teď(v posl.době) bohužel na dobrého nenarazila.BTW-souhlasím s Jančou, myslím, že vody má i po rozmražení dost, ale úprava rybičky je to velice sympatická:yes:

JanaDorazinova

30. 11. 2009 14:04

Hmm, Bibi, dala bych si. Myslím, že už by nebyla třeba ta voda, když dáš tu smetanu, ale možná je to z mé strany už deformace:-)):-D:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: ryba na porku panganus ryba ryba panganus rozmražení ryby uprava porku pangas porek ryba v porku pangasius na porku ryba s porkem vareni panganus jak dlouho se dusí panganus pangasius s houbama panganus na zelenině ryba porek rajcata pangas s porkem veprove na porku a rajčaty recept ryba panganus panganus řizek pangas s pórkem a rajčaty postup ryb recept panganus

Suroviny: pangasius, pórek, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, smetana kysaná, paprika sušená sladká, koření provensálské, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Panganus na pórku s rajčaty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZ64