Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 581 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,21 g |
Tuky | 116,07 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 12,63 g |
Sacharidy | 11,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hermelíny rozřízneme a vnitřek potřeme nastrouhaným česnekem feferonkovou pastou (kdo nemá rád ostré, použije raději pesto) a posypeme provensálským kořením. Přiklopíme, uložíme do uzavíratelné sklenice, zalijeme olejem a necháme dva dny marinovat při pokojové teplotě. Do oleje můžeme přidat celý stroužek česneku, tymián, rozmarýn apod.
Krok 2: Naložené sýry vyndáme z oleje, osušíme papírovou utěrkou a 2x obalíme v trojobalu.
Krok 3: Z oleje odstraníme případné přísady, rozehřejeme ho v pánvi a sýry v něm smažíme dozlatova.
Zveřejněno 2. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený naložený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM9R
Moje poznámka
Smažený naložený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OM9R
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 1 hodinou
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 12 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Hanka7horky před 28 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 31 minutami
Nejlepší litý perník
Noumik před 47 minutami
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 3 hodinami
Tématické fráze:
naložený hermelín,
smazeny hermelin,
naložený eidam,
naložený hermelín recept,
jak obalit hermelín,
výborný naložený hermelín,
hermelín smažený,
hermelín naložený,
smaženy nakladany hermelin,
naložený hermelín s provensálským kořením,
naložený sýr v oleji,
jak pripravit nalozeny hermelin v oleji,
doba naložení hermelínu,
naložený hermelín kousky,
hermelin cena,
nalozeni hermelinu,
smažený hermelín recept,
smažený losos v trojobalu,
doba naložení syra,
naložený hermelín v alobalu
Suroviny:
sýr hermelín,
česnek,
pasta feferonková,
koření provensálské,
olej,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (21)
Moc vám děkuji za body a komentáře