Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 847 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 15,14 g |
Vláknina | 6,62 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s knedlíky nebo rýži.
Zveřejněno 4. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0yQL
Moje poznámka
Debrecínské vepřové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0yQL
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 20 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 12 minutami
Bábovka z pudinku
Routeu před 45 minutami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 47 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 57 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 57 minutami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 58 minutami
Chutné vafle
Lara.S před 58 minutami
Jablkový perník
Lara.S před 59 minutami
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
debrecínské kotlety,
debrecínské nudličky,
kotlety na kave,
debrecínská kotleta,
co je debrecínské maso,
debrecinsky kotlet,
recepty vepřová kotleta,
veprova kotletabpo debrecinsku,
debrecínské vepřové nudličky,
kotlet debrecinský,
vepřá kotleta,
debrecínské plátky,
vepřové debrecínské plátky - recept,
debrecínské vepřového masa,
top recepty veprova kotleta,
vepřový kotlet,
vepřé kotletyrecept,
debrecínské kotlet,
debrecínské vepřové,
debrecínské kotlety recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
nožička vepřová,
okurky sterilované,
mouka hladká
Komentáře (5)