Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vyválet plát a z něj nožem od ruky nebo podle šablony vyříznout příslušné figurky a podstavec.
Krok 2: Dát péct a vychladnuté perníčky nejprve ozdobit bílkovou polevou a potom je rovněž polevou připevnit k podstavečku.
Zveřejněno 10. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkový (mini)Betlém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8pp
Moje poznámka
Perníkový (mini)Betlém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8pp
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 51 minutami
Jelení závitky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 3 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se zeleninou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Jiri_N. před 5 minutami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 minutami
Houbové rizoto
Konstantin. před 24 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 25 minutami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 28 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 1 hodinou
Guláš SPECIÁL
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zdobení perníčků postup,
šablony na perníčky,
šablony na perník,
šablony na perniky,
perníčky betlém,
perníkové šablony,
zdobení perníkového betlému,
perníčky šablony,
bílková poleva na perníky,
zdobení betlému,
postup zdobení perníčkú,
šablony na zdobení perníku,
bílková poleva na zdobení perníčků,
zdobení perníčků betlém,
perníkový minibetlém,
betlém z perníčků,
poleva na zdobení perníků,
zdobeni pernicku video postup,
bílková poleva na perníčky,
pečený betlém šablona
Suroviny:
těsto perníkové,
poleva bílková,
perníčky
Komentáře (7)