Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 657 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 35,53 g |
Vláknina | 6,68 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 8,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme remuládu. Celer nakrájíme na velmi jemné nudličky, já používám škrabku na zeleninu k tomu určenou (od Tescomy) nebo můžeme nahrubo nastrouhat. Zakápneme citronovou šťávou, aby nám celer nezhnědl.
Krok 2: Smícháme majonézu s hořčicí a utřeným žloutkem, přistrouháme najemno okurku a smícháme s celerem. Nakonec přidáme posekanou petrželku a celerové lístky. Necháme uležet v lednici. Krkovici osolíme, opepříme a opečeme pozvolna na rozpáleném oleji.
Zveřejněno 25. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2ox
Moje poznámka
Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B2ox
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr na zelenině
Blofas před 59 minutami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 1 hodinou
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 2 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 2 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 4 hodinami
Tématické fráze:
salát z celeru,
recepty z celeru,
krkovička na celeru,
krkovička s celerem,
celerova salat,
celerová remuláda dle jamie olivera,
recept na přírodní krkovici,
pikantní remulada,
jak se dela remulada,
celerová remuláda,
jamie remuláda,
krkovika štáva
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
koření,
olej,
celer,
hořčice hrubozrnná,
majonéza,
žloutek,
okurky sterilované,
šťáva citronová,
petrželka,
celer,
sůl
Komentáře (2)
Andri,také mám škrabku na julienne nudličky od Tescomy,ale nejraději bych s ní škrábla do hodně daleka