Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 137 kJ / 3 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,38 g |
Tuky | 169,56 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 403,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bratislavská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43n
Moje poznámka
Bratislavská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43n
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 5 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 6 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 6 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 6 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 6 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 6 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 8 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 8 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 8 hodinami
Tématické fráze:
varecha.sk,
bratislavská pečeně,
recepty varecha sk,
bratislavská hovězí pečeně,
bratislavská vepřová pečeně,
bratislavský dort,
bratislavské řezy,
hneda rolada,
bratislavská pečeně recept,
recepty varecha .sk,
varecha sk,
bilá roláda,
hovězí bratislavská pečeně,
recepty varecha,
dortíčky z rolády,
rolády a řezy recepty,
bratislavska nepecena rolada,
levna roláda,
recepty bratislavská pečeně,
roláda
Suroviny:
piškoty,
cukr moučkový,
vejce,
kakao,
rum,
mléko,
máslo,
cukr moučkový,
kokos,
rum
Komentáře (10)