Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Ořechy, máslový krém a čokoládová poleva. Oblíbená trojice pečícího světa, která doprovází nespočet základů na různé druhy cukroví. Vyzkoušejte tuto verzi rohlíčků, které jsou po upečení tvrdé, ale s krémem a polevou zvláční.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 829 kJ / 7 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,22 g |
Tuky | 517,51 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 529,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7GR
Moje poznámka
Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7GR
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 17 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 18 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 20 minutami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 33 minutami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 6 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 6 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 14 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 14 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 14 hodinami
Tématické fráze:
parizske rohlicky,
dejmaluv krem,
parizske rohlicky recept,
krém do pařížských rohlíčků,
pařížské tyčinky s krémem,
krém se ztuženým tukem,
recept na pařížské rohlíčky,
krém na rohlíčky,
rohlíčky pařížské,
krém ze šlehaných vajec,
kokosové rohlíčky s krémem,
rohlicky s kremem,
pařížský krém do cukroví,
pařižsky rohličky,
cukroví se ztuženým tukem,
krém do přížských rohlíčku,
pařížské rohlíčky ze salka,
rohlíčky s pařížských krémem,
pařížský krém ze salka,
dejmalův krémem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
vejce,
žloutek,
tuk 100%,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
rum,
kakao,
poleva čokoládová
Komentáře (22)
Já bych nejspíš ušlehala nejen cukr, vejce, rum a kakao, ale i máslo. A na to dodatečné zašlehání bych nechala jen ten 100% tuk.
Výše uvedený návod na krém nechápu a že už mám za sebou hodně druhů a kil krému.
P.s. Už jsem našla ten výše zmíněný dejmalův krém a je to jak jsem psala. Recept je špatně popsán, či opsán.
https://www.labuznik.cz/recept/dejmaluv-krem/
Přepiš si je tam, prosím, všechny recepty na topkách to tak mají.