Zavařené papriky
Máte úrodu paprik a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Papriky krátce povaříme a zalijeme je sladkokyselým nálevem. Budou nám tak po ruce po celou zimu. Konzumujeme je jako přílohu, nebo jen tak samotné.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Moje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 2 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 4 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 4 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 27 minutami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 37 minutami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 16 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 19 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 20 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 20 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 20 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 23 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit papriky,
zavařování paprik,
zavařené papriky v oleji,
zelená paprika zavařování,
lák na papriky,
sterilizované papriky,
nálev na papriky,
zavařená červená paprika,
jak zavařit papriku,
zavařování zelených paprik,
zavařit papriky,
sterilizovana paprika,
zavařované papriky,
paprika zavařování,
zavařené pečené papriky,
zavařování červené papriky,
zavařování papriky,
jak zavařit zelené papriky,
papriky zavarovani,
zavařování paprik v troubě
Suroviny:
paprika,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (23)
Receptu rozumím.
Jedna věc mě na tom zaráží, že není uvedeno do kolika sklenek se to má plnit včetně obsahu.
Nálevu jsem udělal dle návodu a ještě mě půlka zůstala.
Je dobré veškeré zavíčkované a sterilizované sklenice otočit na víčko a mnechat do zchladnutí, protože i tak se pozná špatně zavřená sklenice, že teče.