Linecké cukroví ozdobené
Jednoduché linecké cukroví slepované pikantní marmeládou, polité čokoládovou polevou a dozdobené na povrchu podle vaší fantazie upečete podle tohoto receptu. Nemusíte čekat na vánoční svátky, vychutnat si je můžete kdykoliv během roku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 757 kJ / 7 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,22 g |
Tuky | 403,30 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 780 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 858,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linecké cukroví ozdobené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2Mp
Moje poznámka
Linecké cukroví ozdobené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2Mp
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 5 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 5 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 5 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 3 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 4 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 4 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 4 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 6 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 6 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 6 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 7 hodinami
Tématické fráze:
cukrovi.kvalitne.cz,
jak ozdobit linecké cukroví,
ozdoby na svatební cukroví,
kunerol,
cukrovikvalitne,
ozdobene vanocni cukroví,
linecké cukroví s rumem,
cukroví jedině kvalitně,
jakou čokoládou slepit linecké cukroví,
linecké oválky cukroví recepty,
linecké ozdobené s ovocem,
ozdoby na cukroví čokoláda,
jak ozdobit cukroví,
linecke slepene s orechem,
cukrovi kvalitne,
linecké ze stelli,
jak ozdobit linecké v čokoládě,
zdobení lineckého cukroví,
jak nazdobit linecke,
linecké cukroví jak ozdobit
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
marmeláda,
poleva,
zdobení cukrářské
Komentáře (20)
Ja tedy umele tuky nepouzivam vubec, pro me maji pachut.
z másla slepované a třené
z Héééry řezy (pláty)
No a říkají, prý to u nás taky vonííí
Kdysi jsem to taky tak pekla, než jsem zjistila ten obrovský rozdíl mezi cukrovim z masla a z margarinu - nemusí vonět jen vanilkou, rumem nebo ořechy, ale také třeba i tím máslem.
Dceru nemám, jen snachu, ale i ta si občas dojde pro radu - takže bych i jí (pokud by bylo potreba) poradila, ať napeče raději z másla a míň kousků, než kvanta z margarínu. Cukroví není na jidlo, jen na polechtání chuťových pohárků. A ty moc margarinem nepolechtáš
Peceni zdar!