Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyjevské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vKx
Moje poznámka
Kyjevské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vKx
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 20 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 5 hodinami
Tématické fráze:
kyjevský kotlet,
kyjevská roštěná,
kyjevská pečeně,
kyjevské kuře,
kyjevská kotleta,
kijevský kotlet,
kyjevská hovězí pečeně,
recept kyjevský kotlet,
kyjevská omáčka,
kyjevský kotlet recept,
kyjevské kotlety,
kuřecí prso supreme,
kuře kyjev,
hovězí kotleta,
kijevská kotleta,
kotleta bez kosti recepty,
kuřecí prsíčka supreme,
kotlety bez kosti recepty,
kuřecí supréme,
kijevsky kotleta
Suroviny:
prsa kuřecí,
stehno kuřecí,
máslo,
vejce,
mouka,
strouhanka,
olej
Komentáře (16)
Knížka je skvělá, vřele doporučuji
To "Suprême" mě zajímá
Před časem jsem zavrhl nápad, dát sem rcp na Kuře Suprême (neptejte se proč
Myslím, že: "...bez kůže a kosti je prso "supreme" to není až tak jednoznačné...
Prošel jsem onehdy hafo rcp a většinou to bylo i s kůží. Nedávno jsem měl, říkali tomu francouzké kukuřičné kuřátko Suprême a 1 porce byla 1/2 kuřete i s kožuchem...
Jen jsem chtěl trošku uvést do obrazu tazatele viz níže, a pro větší názornost jsem přidal i obrázek, když už jsem to měl i nafocíííno
A že jsou to blbosti?
No, jak myslíte, pokud vůbec...
Dovolím si parafrázovat Forrest Gumpovu maminku: Pro blba jsou to blbosti!
Protože ač z ptáka, tak když se dělá jak se dělat má, tedy z částečně vykostěných kuřecích prsou, kde se ponechá pažní kůstka a po obalení to vypadá jako smažená kotleta ze savců ze dvora
...a ze stehen se nepřipravuje! Hmmm, tedy v lepších podnicích neééé
http://www.toprecepty.cz/recept/19417-stavnate-kur...