Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,25 g |
Tuky | 112,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový hořčičný plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqRy
Moje poznámka
Vepřový hořčičný plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqRy
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 12 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 46 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vepřové plátky,
vepřove platky z hořcicí,
veprovy platek,
vepřové plátky s nočky,
vepřové plátky na hořčici,
jak dlouho péct maso na plátky,
jak dlouho pect platek veproveho masa,
vepřové plátky s hořčicí,
horcicne platky,
vepřové plátky s noky,
jak dlouho pect veprovy platek,
veprovy platek s hořčičná omáčka,
vepřový plátek v hořčičné omáčce,
smažený vepřový plátek na smetaně
Suroviny:
maso vepřové,
hořčice,
pepř bílý,
sůl,
cibule,
smetana ke šlehání,
sýr tvrdý
Komentáře (6)