Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 440 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,85 g |
Tuky | 19,92 g |
Vláknina | 5,73 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájame na širšie rezance, opečieme na masti, pridáme nastrúhanú cibuľu a spolu opražíme.
Krok 2: Osolíme, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka asi 30 minut.
Krok 3: Zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, pridáme kôpor, ocot a krátko povaríme, asi 10 minut. Podávame s ryžou, knedlíkom, alebo cestovinami.
Zveřejněno 13. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makedonské maso s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K25G
Moje poznámka
Makedonské maso s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K25G
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 23 minutami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 2 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 4 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 4 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 5 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 6 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 7 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 8 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 8 hodinami
Tématické fráze:
makedonské maso,
veprove na kopru,
makedonská kuchařka,
kuchařka makedonské maso,
makedonské recepty,
makedonske vepřove maso,
maso s koprem,
recepty z makedonské kuchyně
Suroviny:
kýta vepřová,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
kopr,
ocet,
vývar zeleninový,
sůl
Komentáře (6)