Hajzlíci
Obalili jste hromadu řízků a zůstalo vám vajíčko i strouhanka? Nemusíte nic vyhazovat, zkuste to zužitkovat s naším receptem. Stačí přidat šunku nebo třeba i sýr a bylinky. Osmažíte a výborné jednoduché placičky máte hotové.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hajzlíci
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZY9J
Moje poznámka
Hajzlíci
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZY9J
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 13 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 45 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 59 minutami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na slanině
Sahula před 1 hodinou
Sekaná
evik_svistik před 2 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 2 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 4 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 7 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty - top 10 recepty.cz,
slovensky kmín,
salámová krasavice,
jak se řekne slovensky kmín,
top recepty,
rychlá večeře,
co je rasce,
jak se rekne slovensky řízek,
toust s strouhanym syrem a gothajem v toustovaci,
jak se slovensky řekne kmín,
co kdyz zbyly smazene rizky,
jak se řekne slovensky hořčice,
hajzlici v těstíčku,
galerie prdu,
slovensky rasca,
opekánky recept,
co se zbytkem trojobalu,
opekanky,
co se zbytkem troj obalu,
parky v trojobalu
Suroviny:
vejce,
strouhanka,
salám
Komentáře (54)
čítajúc Váš recept ma napadlo, či nie sme vzdialená rodina, ja som Rendová, prezívkou rendovka. Manželova rodina pochádzala od Uničova, jeho rodičia už od 1. republiky žili v Bratislave.
hralka:
Na rozdíl od receptu je název originální
No, hlavně že vám i tak chutná, že
Také dělávám,když neodhadnu počet vajec na obalovku
Smažené řízky jsme měli zrovna včera... zbytky trojobalu skončily v záchodě... Ale zdá se, že tam putovaly naposledy...
Deťom som zvykla robiť takéto nejaké "řízky" - vajce + trochu mlieka + strúhanka, lyžicou na olej placky a osmažiť. Horčicou natretý chlieb + cibuľa + uhorka. A bola rýchla a sýta večera.
tebe +