Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,18 g |
| Tuky | 6,97 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Knedlíky nakrájíme na kostičky, dáme na plech, pokapeme rozpuštěným máslem a v troubě opečeme do křupava.
Krok 2: Oloupanou cibuli nakrájíme na polokroužky, osmahneme na trošce oleje, přidáme na kostky nakrájené maso a společně chvilku smažíme.
Krok 3: Zalijeme vývarem, dochutíme solí, pepřem a kmínem a přivedeme k varu. Pak do hrnce přidáme překrájené zelí a vaříme, dokud zelí nezměkne.
Krok 4: Do odstavené polévky dáme petrželku a na talíři přidáme opečené knedlíkové kostičky.
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Moje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 17 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 19 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 20 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 7 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 8 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 10 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 10 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 11 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 11 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 11 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 12 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 13 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
knedlo vepřo zelo,
polévka z výpeku,
výpek na polévku,
polívka z vypeku,
recept polévka z výpeku,
jak zpracovat zbytky uzenýho a zelí,
knedlo vepřo zelo míchanice,
houskové knedlíky do polévky,
jak zpracovat houskový knedlík,
knedlík uzené zelí míchanice,
knedlovepsozelo recept,
vepřozelo v jednom hrnci,
maso na knedlo vepřo zelo recept,
knedlo vepřo zelo recepty,
knedlo-vepřo-zélo
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
knedlík houskový,
cibule,
máslo,
olej,
vývar,
kmín celý,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (20)