Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,18 g |
| Tuky | 6,97 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Knedlíky nakrájíme na kostičky, dáme na plech, pokapeme rozpuštěným máslem a v troubě opečeme do křupava.
Krok 2: Oloupanou cibuli nakrájíme na polokroužky, osmahneme na trošce oleje, přidáme na kostky nakrájené maso a společně chvilku smažíme.
Krok 3: Zalijeme vývarem, dochutíme solí, pepřem a kmínem a přivedeme k varu. Pak do hrnce přidáme překrájené zelí a vaříme, dokud zelí nezměkne.
Krok 4: Do odstavené polévky dáme petrželku a na talíři přidáme opečené knedlíkové kostičky.
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Moje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 55 minutami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
knedlo vepřo zelo,
polévka z výpeku,
výpek na polévku,
polívka z vypeku,
recept polévka z výpeku,
jak zpracovat zbytky uzenýho a zelí,
knedlo vepřo zelo míchanice,
houskové knedlíky do polévky,
jak zpracovat houskový knedlík,
knedlík uzené zelí míchanice,
knedlovepsozelo recept,
vepřozelo v jednom hrnci,
maso na knedlo vepřo zelo recept,
knedlo vepřo zelo recepty,
knedlo-vepřo-zélo
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
knedlík houskový,
cibule,
máslo,
olej,
vývar,
kmín celý,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (20)