Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,18 g |
Tuky | 6,97 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Moje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 10 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 12 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 16 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
kimil před 22 minutami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 7 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 12 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 13 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 14 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 15 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 16 hodinami
Tématické fráze:
knedlo vepřo zelo,
polévka z výpeku,
výpek na polévku,
polívka z vypeku,
recept polévka z výpeku,
jak zpracovat zbytky uzenýho a zelí,
knedlo vepřo zelo míchanice,
houskové knedlíky do polévky,
jak zpracovat houskový knedlík,
knedlík uzené zelí míchanice,
knedlovepsozelo recept,
vepřozelo v jednom hrnci,
maso na knedlo vepřo zelo recept,
knedlo vepřo zelo recepty,
knedlo-vepřo-zélo
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
knedlík houskový,
cibule,
máslo,
olej,
vývar,
kmín celý,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (20)