Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 668 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 130,95 g |
Vláknina | 27,11 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 59,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Moje poznámka
Kohoutek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yP9
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cukeťák
Přidáno před 2 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 19 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 15 minutami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 30 minutami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 46 minutami
Jednoduché langoše
Fitulka před 56 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 1 hodinou
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 2 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 3 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kohoutek na víně,
kohout na víně recept,
kohout na víně,
kohoutek recept,
kohoutek na víně - recept,
recept kohout na víně,
kohoutek recepty,
recepty kohoutek,
kohout na bílém víně,
recept kohoutek na víně,
kouhout na víně,
kohout na víně po burgundsku,
recept kohoutek,
recepty kohout na víně,
kohout na vine po francouzsku,
recept na kohoutka,
kohoutek na cervenem vine,
kouhout na vínĕ recept,
kohoutek na víně recept,
nejlepší kohoutek recepty
Suroviny:
slanina anglická,
kohout,
cibulka,
mrkev,
víno červené suché,
vývar hovězí,
protlak rajčatový,
česnek,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list
Komentáře (7)
Mám příhodu z jedné kdysi velmi renomované restaurace u nás, měli na jídelním lístku Kohoutka po francouzsku, nikdy jsem tohle maso nejedla, tak jsem si to objednala. No lidi, to byl děs běs, maso tvrdé, že i podrážka byla proti tomu měkká
Ale pokud bych sehnala masíčko, asi bych to zkusila sama, recept se mi líbí a myslím, že pomalý hrnec tu práci udělá rád