Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 709 kJ / 1 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,69 g |
| Tuky | 68,37 g |
| Vláknina | 47,95 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,18 g |
| Sacharidy | 87,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Moje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 3 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 21 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 39 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
omáčka na těstoviny,
s italem v kuchyni recepty.cz,
sterilovaná rajčatová omáčka,
omáčka z rajčat,
rajčatová omáčka recept,
rajčatová omáčka z čerstvých rajčat,
rajčata na těstoviny,
omáčky na těstoviny,
s italem v kuchyni rajčatová omáčka,
testoviny v rajčatové omáčce,
rajčatové těstoviny,
recept na rajčatovou omáčku,
rajcatova omacka sterilovana,
omáčka těstoviny,
rajčatová omáčka k těstovinám,
těstoviny rajčata,
těstoviny s krevetami s italem v kuchyni,
omáčka z čerstvých rajčat na špagety,
omáčka z čerstvých rajčat
Suroviny:
rajče,
rajče sterilované,
celer,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
sůl,
cukr přírodní,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
Recept je náádherný, je to už druhý recpt na rajskou z pomalého hrnce, jiný, neboj. Krásný, a myslím, aspoň jak to čtu, i lepší. A že jsem teda na rajskou přímo fanatik. Vytisknu, vyzkouším, bod přidávám už teď Velikej