Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,75 g |
Tuky | 40,60 g |
Vláknina | 14,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 175,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Moje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 9 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 4 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak se zeleninou,
kuřecí steak,
kuřecí steak na zelenině,
recept na steak kuřecí se zeleninou,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak s zeleninou,
steak na zelenine,
steaky na zelenině,
kuřecí steak recept,
kuře se zeleninovou přílohou,
kuřecí steak na na zelenině,
kuřecí steaky,
prirodni kureci steak se zeleninou,
kuřecí steaky recept,
zeleninové přílohy recepty,
recepty-kuřecí steak se zeleninou,
kuřeci přírodní steak se zeleninou,
kuřecí steak s grilovanou zeleninou,
kereci steak recept,
kureci steak a zelenina
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
mrkev,
kukuřice mražená,
mléko kokosové,
chilli,
mouka hladká
Komentáře (6)
jen bych asi nezahušťovala moukou. V tomto případě by asi byl lepší škrob nebo kokosové mléko zredukovat a pak v něm provařit zeleninu. Píšeš provařit krátce, jen co se jídlo zahustí - mouku je lépe provařit 15-20 minut a to je na zeleninu už moc.