Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 440 kJ / 1 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,08 g |
Tuky | 126,41 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 53,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso dáme vařit s oloupanou cibulí, česnekem, bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem. Vaříme pomalu s probubláváním do změknutí masa.
Krok 2: Přidáme zelí a vaříme další půl hodiny.
Krok 3: Přidáme na jemno nastrouhané syrové brambory, osolíme, opepříme, popř. přidáme masox.
Krok 4: Povaříme 10-15 minut a je hotovo. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo chlebem. Výborná slovenská specialita ze Skalice - 5 km od Hodonína.
Zveřejněno 12. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skalické zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G227
Moje poznámka
Skalické zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G227
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 4 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 25 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 44 minutami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 1 hodinou
Americké lívance bez kynutí
káťa před 2 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 2 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 4 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 12 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 14 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 14 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 16 hodinami
Tématické fráze:
zeli se zásmažkou,
zelí s bramborovou zásmažkou,
dáme jídlo hodonín,
kyselé zeli se zasmazkou,
strouhané zelí,
strouhané zelí brno,
dušené zelí ze skalice recept,
česnek skalický,
paranica zeli,
zeli ze zasmazkou,
jak storuhat zeli,
kyselé zelí s vařenými brambory,
jak vařit kysele zelí s bramborem,
zeli se zasmaskou,
zeli se zasmazkou s brambor,
kolik minut vařit kyselé zelí,
kyselé zelí se zásmažkou z brambor,
kyselé zelí s bramborovou zásmažkou,
čím zahuštujeme zelí,
recept zelí se zasmaskou
Suroviny:
ovar,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
zelí kysané,
brambory,
masox,
pepř,
sůl
Komentáře (8)