Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 32 667 kJ / 7 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,24 g |
Tuky | 157,49 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 1 373,91 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z falosneho, zafarbeneho marcipanu urobime kvety a listy. Na upeceny medovnik urobime kontury hustou polevou, nechame zascnut. Potom oblejeme hrubsou vrstvou riedkej polevy a poukladame do nej kvety a listy. Dame susit do truby asi na 20min, na 60°C, mozeme zapnut cirkulaciu vzduchu. Po vysuseni dozdobime hustou polevou.
Zveřejněno 19. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkové srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7B3
Moje poznámka
Perníkové srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7B3
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 21 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 58 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 2 hodinami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 5 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
zdobení perníkového srdce,
zdobeni pernikovych srdci,
perníkové zdobení,
zdobení perníčků srdce,
perníkové výrobky,
zdobení perníkových srdíček,
pernukove srdce,
pernikkova srdce,
pernikkova srdce,
perníková nádhera,
perníkové recepty,
květy z marcipánu,
pernikove sikulky,
pernikove cesto,
perníková srdíčka,
perníkovésrdce,
rady a napady medovničky,
perníkové srdce-zdobení,
pernik z pouti,
perník z pouti recept
Suroviny:
mouka hladká,
med,
cukr moučkový,
kakao,
soda jedlá,
koření do perníku,
tuk,
káva černá,
vejce,
vejce,
voda,
mléko sušené,
cukr moučkový,
olej,
tresť mandlová sladká,
voda,
voda,
cukr,
olej,
Komentáře (23)
bibi: nemam tusenie ci to ide aj zo sunaru, ale zo susenej smotany do kavy to nejde
dievcata, velmi vam dakujem, tesim sa, ze sa vam paci