Velikonoční perníkové srdce
Srdce z perníkového těsta voní po aromatickém koření a citronové kůře. Vláčnost dodává kefír nebo podmáslí, díky tomu je moučník kyprý a chutný i druhý den po upečení. Nebojte se přípravy a pusťte se do pečení.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 533 kJ / 1 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,14 g |
Tuky | 22,69 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 253,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční perníkové srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pv9Q
Moje poznámka
Velikonoční perníkové srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pv9Q
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 58 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
perníková srdce- recepty,
perníkové srdce recept,
pečené perníkové velikonoční vejce recept,
peceme pernikové srdce,
velikonoční recepty,
srdce z perníku,
perníková srdce recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kefír,
prášek do perníku,
kůra citronová,
vejce,
máslo
Komentáře (3)