Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

„Vánoční tradice“: Plněné oříšky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

7. 12. 2012 10:00

Suroviny

Porce: 55 malých oříšků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 139 kJ / 2 423 kcal
Bílkoviny31,39 g
Tuky153,30 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 374 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy225,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kompletně rozfocený postup, tipy a triky najdete na mých stránkách: http://www.foodstyle.cz

Je tam i diskuze a hodnocení, tak mi můžete něco napsat u mě, moc mě to potěší :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

29. 11. 2019 13:48

Toto cukroví každým rokem dělám z několikanásobné dávky, jdou na dračku.:-D

lucinecek

9. 12. 2013 18:49

myslíte, že to půjde bez ořechů? třeba s kakaem?

Pája

11. 1. 2013 08:14

Silvia Garibaldi: Karamelové Salko je zahuštěné slazené mléko, které je ještě převařené v uzavřené plechovnce. V posledních letech je to docela hit...dřív si ho kuchařky v té mlechovce samy vařily. Jen nevím, jak se vyváží a jestli vůbec se vyváží někam do ciziny :-//www.tatramleko.cz/vyrobky-zahustena-mleka-plechovky-salko-karamelEO.php Snad se vámpodaří najít nějaká alternativa ;-)Držím palce. Jinak k receptu...nádhera - přímo ukázkové:-K

Silvia Garibaldi

21. 12. 2012 14:25

Ja bych to rada zkusila, ale nemam tolik formicek na orechy, to je problem. A nenasla jsem ten odkaz na to karam.salko, co to vubec je? Ja ziju uz 18 let v cizine.

Leňa

15. 12. 2012 22:42

Ahojky dámy, tak piplačka parádní, neboť mám mini oříškové formičky:-)ale věřím, že si má rodina a přátelé pochutnají :-p vypadají dobře.;-)

Makinka

8. 12. 2012 19:25

Vynikající cukrovíčko:-K:-K:yes:

ivulinka ivulinka

8. 12. 2012 09:16

Nádherně upečené a parádně naplněné oříšky, tyhle já nepeču, ale
s radostí bych si nabídla;-), bodíček si zasloužíš:yes:

Lucie Strnadová

7. 12. 2012 20:30

Jsem cukrářka ale ještě ne vyučená:-)mám před sebou pul roku a pak závěrečné skoušky.Recept je jednoduhí.Zkaramelizované salo najdete i v obhodě v penny marketu:yes:Jian je to mňamka...budete se olizovat až za ušima;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2012 17:40

Vlasta: Slazené salko já osobně vařím 1 hodinu v tlakáči a je z něj karamel. PPokud nemáš tlakáš, je třeba vařit klasicky, nejlépe na kamnech;-) cca 3 hodiny.

Iness Iness

7. 12. 2012 13:27

Jééé to znám a dělávám, to je nejoblíbenější cukroví manžela, ale ta piplačka, to zas není moje oblíbené:-//:-D:-D. Máš to pěkné;-):yes: Já jen dělávám půl na půl vanilkový a čokoládový krém;-)

Vlasta

7. 12. 2012 11:59

Už jsem to našla :-)

BILKOVAI BILKOVAI

7. 12. 2012 11:44

:-p:-*:yes:

Vlasta

7. 12. 2012 11:29

Nemůžu najít - tipy a triky - zkaramelizované salko:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2012 11:04

Moc hezké!!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vanočni cukrovi plněne ořišky plnené oríšky vanocni orisky vanoční cukroví oříšky recept na vanocni orisky cukroví plněné oříšky orisky plnene plněné oříšky recept oříšky recept cukrovi ořišky recept na oříšky vanocni orisky recept recept na plnene orisky tradiční vánoční cukroví krém do oříšků vánoční cukroví oříškové oříšky do formiček plnene oříšky vánoční cukroví tradiční vánoční cukroví recepty oříšky vánoční

Suroviny: mouka hladká, máslo, ořechy, cukr třtinový, med, koření hřebíček, máslo, salko, máslo

TopRecepty.cz

„Vánoční tradice“: Plněné oříšky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oX53