Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 15,71 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Moje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 29 minutami
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 1 hodinou
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 2 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 2 hodinami
Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa,
boršč z kuřecího,
babicův boršč,
boršč s kuřecího masa,
top recepty kuřeci,
babicovy dobroty boršč,
recept na boršč bez masa,
boršč z krůtího masa,
boršč bez masa,
kuřecí borršč,
borsc s masem,
kuřecí borršč,
boršč z červené řepy s masem,
boršč z kuřete,
boršč s krůtím masem,
borsc,
polevka borsc,
boršč s kuř masem,
boršč s krutiho masa,
recepty z kuřecího masa
Suroviny:
řízky kuřecí,
salám kuřecí,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
řepa červená,
bobkový list,
ocet,
vývar kuřecí,
celer,
petržel,
mrkev,
zelí hlávkové,
brambory
Komentáře (8)
Tak už jsem tam písla komentář, díky.