Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,77 g |
Tuky | 30,80 g |
Vláknina | 0,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,05 g |
Sůl | 13,64 g |
Sacharidy | 36,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená čekanka se sušenou šunkou a octem balsamico
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2oL
Moje poznámka
Pečená čekanka se sušenou šunkou a octem balsamico
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2oL
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 12 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 19 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 31 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečená čekanka,
cekanka pecena,
recepty s octem balsamico,
jak se čte prosciutto,
hořkost čekanky,
čekanka hořkosti,
čekanka recepty schwarzwaldska sunka,
čekanka pečená v troubě,
čekanka hořkost,
čekanka recept,
sušená šunka recepty,
recept na čekanku,
čekanka recepty,
jak napravit hořkost omáčky,
cekanka v troube,
pečený cekanka,
čekanka s rajčaty a šunkou,
pecene brambory z balsamiko octem,
brambory s balzamiko octem,
salát z čekanky balsamico
Suroviny:
čekanka,
šunka sušená,
bujón,
ocet balsamiko,
cukr třtinový,
máslo,
sůl
Komentáře (5)