Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Palačinky plněné uzeným lososem

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 103 kJ /
981 kcal
Bílkoviny38,96 g
Tuky44,12 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 572 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy105,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mléka, vajec, soli a koření umícháme těsto na palačinky a necháme 10 minut odpočinout. Krok 2: Usmažíme palačinky, necháme vychladnout a potřeme lehce majonézou. Krok 3: Poklademe lososem, stočíme a zabalené do potravinové folie necháme uležet (ale dají se jíst hned).

Zveřejněno 6. 3. 2015

Poznámka autorky mika59

Kdo nemá rád majonézu, může dát ochucený tvaroh nebo Lučinu s pažitkou a solí.

Dobrý je kopr.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7wqw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7wqw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moc pěkné...
Ale můj momentální favorit jsou bramborové lokše ( klasika - vystydlé uvařené brambory ve slupce, oloupat, nastrouhat, hladká mouka, těsto, rozválet, suchá plotýnka/pánev, přikrýt aby změkly), avokádo s Philadelphií a citronovou šťávou, namazat, poklást uzeným lososem, zamotat do alobalu a nechat v lednici dvě hodinky odležet. Nakrájet na sousta.

Jsem za všechny komentáře moc ráda,děkuji všem:-K

úžasnýýýý nápad:yes::-D krásné foto;-)

Nádhera:-KRecept se mi moc líbí:-p:yes:

Nápadité, krásne a nepochybne chutné...:yes:

Opet pochvalim;-) a bod pridavam.

Pochutnala bych si :-p

Ježiši, to je krásný! Bod a zítra vařím k večeři!:yes::-p

To je zajímavý nápad:-K:-K

určitě dobrota:-))):yes::yes::yes:

Krásná práce ;-);-);-)

Tématické fráze:
slane palacinky s lososem, slaná palačinka s lososem, palačinky se špenátem a lososem, palačinky s lososem a špenátem, slaná palačinka recept, plněné palačinky, avokado s cuketou a uzenym lososem, slané palačinky plněné uzeným masem s brambory, špenátové palačinky plněné lososem, slané palačinky s uzeným lososem, slané paačinky s lososem, těsto na slaná palačinka s uzenym lososem, vejce plněné lososem, jak zamotat tortilu, palačinky s lososem a lucinou, lokse plnene lososem, losos recepty, palačinky s ricottou a lososem, palačinka se špenátem a lososem, palacinky se spenatem a s lososem

Suroviny:
mléko, vejce, mouka polohrubá, sůl, petrželka sušená, bazalka čerstvá, losos uzený, majonéza, olej, kopr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu