Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Moje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 20 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 20 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 20 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamel
Kristynanelly před 56 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Majkas před 1 hodinou
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 2 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 2 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 2 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
iFanoush před 3 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory,
peceny syr s bylinkami,
pečené bramborové plátky,
brambory recept,
pecene mackane brambory se syrem a česnekem,
pecene brambory s mozarelou,
opeceny brambor s bylinkami,
opečené brambory s bylinkami,
brambory recepty,
recepty ze sýrů,
brambory pečene,
bylinkové máslo brmbory,
brmbory a feta syr,
opečené brambory syrové,
recepty se samotnymi brambory,
pečené brambory s masovou směsí,
cibule s bylinkami,
recept z brambor,
brambory -recepty,
bramborák recept
Suroviny:
brambory,
máslo,
cibule,
sýr feta,
sýr mozzarella,
parmazán,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
tymián
Komentáře (20)
tejaja: Nivu tam nemám, nepasovala by mi k těm výrazným bylinkám
Už před časem jsem zjistila, že když zapékám brambory syrové, jídlo má lepší chuť, koncetrovanější. Navíc nemusím čekat, až se uvaří brambory, abych je mohla oloupat
Jarkin recept sa mi páči, doteraz som zapekala len s mozarellou samotnou, akosi nemám vždy po ruke viac druhov syru, ale sa budem snažiť.