Postup přípravy
Krok 1: Vykuchané makrely naložíme do svařeného a vychladlého nálevu. Necháme naložené 18-24 hodin. Udíme 4 hodiny (plus mínus) na 60°C.
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Moje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit makrely na uzení,
jak naložit makrelu na uzení,
nalozeni makrely na uzeni,
nálev na makrely,
uzení makrel,
uzená makrela,
nálev na makrelu,
nalev na uzeny makreky,
uzená makrela recept,
nálev na uzené makrely,
nalozeni uzené makrely,
uzena makrela recepty,
jak naložit makrely,
jak udit makrely,
naložení makrel na uzení,
recept uzená makrela,
nálev na uzenou makrelu,
nálev na uzení makrely,
jak udit makrelu,
makrela nalev
Suroviny:
makrela,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec
Komentáře (18)
+1