Postup přípravy
Příloha třeba bramborová kaše nebo na co má kdo chuť, vynikající je i studená jen tak na zakousnutí s chlebem.
Zveřejněno 31. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Moje poznámka
Roláda z mletého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnKE
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 12 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečení v potravinářské folii,
mletá roláda,
roláda z mletého mas,
pečení masa ve folii,
roláda v potravinářské folii,
může se péct maso v potravinářské folii,
roláda s mletým,
roláda pečená v potravinářské folii,
pečení rolády ve folii,
roláda z mletého masa ve folii,
pečení masa v potravinářské folii,
roláda ve folii,
maso ve folii,
vynikající roláda z mletého masa,
jak péct masovou roladu ve folii,
vepřová roláda peceni v potravinařske folii,
peceni rolady v potravinářské folii,
pečení ve folii,
tyrolský chléb,
sekana v potravinarske folii
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
strouhanka,
majoránka,
párky,
hořčice,
okurky sterilované,
sýr hermelín
Komentáře (5)
Pokud máš hodně ráda mleté maso, mám pro tebe variantu na karbanátky - a to jen, že do ochucené mleté směsi vmícháš kukuřici. Karbanátky to oživý a skvěle chutnají.