Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masovo-houbová roláda

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Boubelinda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 302 kJ /
1 267 kcal
Bílkoviny99,39 g
Tuky90,36 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 458 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy12,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby si namočíme alespoň na 1/2 hodiny a pak umeleme nebo nasekáme. Krok 2: Rohliky si také namočíme. Krok 3: Z masa, hub, cibule, vajíček, soli, pepře, česneku a popř. strouhanky vypracujeme těsto, ze kterého si vytvoříme placku. Krok 4: Na ni poklademe sýr, vajíčka,párky a placku zavineme, dáme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme na 200°C asi 3/4 až 1 hodinu. Krok 5: Až začne vršek růžovět, vezmeme lžíci a polijeme výpekem.

Zveřejněno 11. 1. 2009

Poznámka autorky Boubelinda

Placku jsem dělala na potravinové fólii - lépe se to balilo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masovo-houbová roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6pP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masovo-houbová roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6pP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Zkuste sekanou péci v tefl.formě na biskupský chléb-vyloženou peč. papírem.Během pečení vylévám výpek,prvně jsem to neudělala a byla spíš vařená než pečená.Dělám jí podobně jako Verča,ale bez hub a vajíčka usmažím.:-8

no dam do oblubenych a vyskusam....

Děvčata určitě by se vám to nerozpadlo. Já jsem udělala 2 rolády z té dávky, ale kdybyste udělali tu vrstvu silnější, tak by to dopadlo fajn. ;-)

vybusna, mi asi taky, ale dokud to neuvařím, nebudu to vědět!:-))

velmi pekne...ale som si ista, ze mne by sa to cele rozpadlo.

Tématické fráze:
jak zavázat roládu, houbová kuchařka, masové roládky, masová roláda z mletého masa, vazani rolady, roláda s houbami, vázání masových rolád, houbová nádivka do rolády, masová roláda plněná houbami, houbový tatarák, mletá masová roláda video, postup vázání rolády, naplne do masovych rolad, tatarak z mleteho masa, masovo houbova nadivka, roláda plněná houbami, postup vázání masa, vazani rolady video, video vazani rolady, houbová nádivka vmasove rolade

Suroviny:
maso mleté, houska, houby sušené, vejce, česnek, cibule, sůl, pepř, strouhanka, vejce, sýr plátkový, párky,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu