Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 44,73 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Moje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 26 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 26 minutami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 26 minutami
Carbonara špagety
Moanka před 27 minutami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 31 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 32 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 32 minutami
Jednohubky na párty
Moanka před 33 minutami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 33 minutami
Vepřová bratislavská plec
Moanka před 33 minutami
Tématické fráze:
žebrák recept,
vepřový řízek po žebrácku,
recept žebrák,
maso po žebrácku,
recepty vepřové,
zebrak recepty,
kotleta po žebrácku,
žebrácká kotleta,
vepřová kotleta po žebrácku,
zebracky kotlet,
vepřové po styrsku,
vepřové plátky po žebrácku,
vepřový kotlet po žebrácku,
zebracky plátek,
kotlet po žebrácku,
vepřové maso po žebrácku,
žebrácké maso,
kotleta zebrak,
vepřový plátek žebrák,
vepřové maso žebrák
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
hořčice,
okurky sterilované
Komentáře (13)
Akurát som dala kyslú uhorku dusiť s mäskom hneď na začiatku