Řízky z pomalého hrnce
Asi by vás nenapadlo dělat řízky v pomalém hrnci. Až to vyzkoušíte, nebudete je již dělat jinak. Tím, že se dělají zároveň s brambory, ušetříte spoustu času a jídlo je připraveno současně k podávání.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l8L
Moje poznámka
Řízky z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l8L
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 4 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 6 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 10 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty na vareni v pomalem hrnci,
vaření v pomalém hrnci,
recepty pro vareni v pomalem hrnci,
pomalý hrnec,
vaření v pomalém hrnci recepty,
pomalý hrnec recepty,
recepty na pomalé vaření,
pomalý hrnec na vaření recepty,
hrnec na pomalé vaření recepty,
rizek v pomalem hrnci,
recepty z pomalého hrnce,
recepty pro pomalé vaření,
kuchařka pro pomalé vaření,
hrnec pro pomalé vaření recepty,
recepty pomalý hrnec,
veprove rizky v pomalem hrnci,
recepty pro pomalý hrnec,
pomaly hrnec výborný recept,
recepty v pomalém hrnci,
řízky v ph
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
brambory,
máslo
Komentáře (27)
Myslím, že High na takovou dobu je hrozně moc...
Nadja: Nadi, nevím, nikdy jsem nezkoušela...ale aby se masu z hlediska stravitelnosti nic nestalo, musela bys jen lehce osmahnuté řízky dát po vychladnutí přes noc do lednice - tam obal zcela zvlhne, podle mě. (Spíš bych se ale bála těch mikroorganismů, které se na polosyrovém mase během doby čekání na dodělání mohou rozmnožit.)
Třeba lépe poradí někdo, kdo už vyzkoušel...?
Ale pomaláč, mne fakt nenapadl
http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...
Ale určitě to využiju, když dojede na návštěvu syn s rodinou
Příjemně mě překvapilo, že se od masa obal netrhal a nebyl úplně měkký (to se u těch řízků z trouby stává).