Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 194 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 37,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 297,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Moje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 12 minutami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 16 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 40 minutami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 2 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 4 hodinami
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 6 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 11 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 19 hodinami
Tématické fráze:
fondánová hmota,
fondánová hmota recept,
modelovací čokoláda recept,
domácí fondán recept,
burizonová hmota,
recept na domácí fondán,
cukrářská hmota recept,
recept na fondán ze sušeného mléka,
výroba fondánové hmoty,
recept na mandlovou hmotu,
domaci fondan,
burizonova hmota recept,
tvořítka na mandlové těsto,
domácí mandlová hmota,
proto hmota,
recept na fondánová hmota potahovací,
fondán ze sušeného mléka,
domácí modelovací čokoláda,
výroba fondánu na dorty,
das hmota
Suroviny:
mléko sušené,
cukr moučkový,
bílek,
med tekutý,
omega,
voda,
potravinářské barvivo
Komentáře (30)