Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,13 g |
Tuky | 2,46 g |
Vláknina | 73,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 190,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory pokrájené na kostičky si dáme vařit, když jsou měkké, uděláme si zásmažku na sádle a cibuli a polévku zahustíme.
Krok 2: Mouku necháme pořádně provařit a přidáme nasekaný česnek a majoránku.
Krok 3: Vaříme ještě asi 2-3 minuty.
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka v kempu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48Lx
Moje poznámka
Bramboračka v kempu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48Lx
Nejnovější recepty
Frgály raz dva
Přidáno před 5 hodinami
Smažená treska
Přidáno před 8 hodinami
Citronové cookies
Přidáno před 10 hodinami
Skládaný hotdog
Přidáno před 11 hodinami
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 22 hodinami
Americké lívance
Přidáno 14. 3. 2025 15:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
kimil před 1 minutou
Dýně pečená s česnekem a tymiánem
sauce1 před 6 minutami
Krtkův dortík na plechu
Virtuous0112 před 6 minutami
Křehký mřížkový koláč
Pavel Janak před 58 minutami
Nejlepší špenát
Mirek22 před 1 hodinou
Třená dvoubarevná bábovka
janina8 před 1 hodinou
Pomerančový koláč podle Annabel Langbein
abuela před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
jejeje před 2 hodinami
Krupicová kaše
Chipmunks před 2 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka,
co vařit v kempu,
vaření v kempu,
zavařování fazolí,
zelná polívka,
zavařování polévek,
zavařování polévky,
polivka bramboracka,
recepty na kempování,
vaření v kempu recepty,
bramboračka polívka,
recepty kemp,
rychlá bramboračka,
zavařování fazole,
recepty na vaření v kempu,
polivky bramboračka,
fazole zavařování,
zelna polivka recept,
kuchařka do kempu,
polívka v kempu
Suroviny:
brambory,
voda,
cibule,
sádlo,
česnek,
majoránka,
masox,
mouka hladká
Komentáře (14)